De Baskuul waar we samen onderzoekend leren

Heitje voor een karweitje

20-03-2018

De goede week

Zoals elk jaar wordt in de week voor Pasen (de goede week) aandacht besteed aan regionale doelen. De kinderen van groep 3 t/m groep 8 halen geld op met Heitje voor karweitje. De jongere doen alleen een klusje bij bekenden, de oudere kinderen halen in het hele dorp geld op.

Net als vorige jaren wordt er geld opgehaald voor Merakel en het project van Maria Lakenman in Brazilie. Dit jaar is er voor een extra doel gekozen. Geen lokaal doel dit keer, wel een dat de Baskuul aan het hart gaat. Juf Mirjam kreeg enkele weken na de zomervakantie het nare bericht dat ze borstkanker heeft. Positief en blij met de goede medische zorgen werkt ze aan haar herstel. Wij willen volgende week laten zien dat we met haar meeleven door geld in te zamelen voor het KWF. Naast een deel van de opbrengst van heitje voor karweitje is een andere actie voor het KWF bedacht:

Alle kinderen van de Baskuul maken mooie of zelfs handige voorwerpen. Deze zullen 26 t/m 29 maart tussen 15.15 en 15.30 uur verkocht worden aan ouders. Leerlingen uit groep 7/8 zullen deze spullen verkopen in de aula. Komt u ook langs in hun winkel om de spullen van uw zoon of dochter te kopen? Wat het werk van uw kind waard is mag u zelf bepalen!

Op acties.kwf.nl is overigens een actiepagina aangemaakt voor de Baskuul.

 

Powered by BasisOnline