De Baskuul waar we samen onderzoekend leren

Nieuwe baan

01-07-2019
Beste ouders,

Soms komt er iets op je pad wat je niet voorbij kunt laten gaan…

Het gaat goed met De Baskuul. De Baskuul is een fijne school met een hele goede sfeer. De Baskuul heeft een enthousiast team, leuke kinderen en betrokken ouders. De samenwerking van de ouders, medezeggenschapsraad en de oudervereniging vind ik bijzonder.
Het onderwijs is in ontwikkeling, in de afgelopen drie jaar is er veel veranderd. Er zijn heel veel mooie stappen gezet. Ik ben er trots op dat ik hier onderdeel van heb mogen uitmaken!

Toch is het voor mij tijd om een andere uitdaging aan te gaan. Ik ga vanaf volgend schooljaar dichter bij huis werken. Namelijk als directeur op OBS De Langereis in Ursem van stichting Allure. De Langereis en Allure hebben een mooie focus op de toekomst, waar ik graag een bijdrage aan wil leveren.

Voor het einde van het schooljaar zal er geen nieuwe directeur aangesteld zijn. In de eerste periode na de vakantie zal er een vervangend aanspreekpunt zijn. Op dit moment zijn we samen met onze bestuurder, Ruud van Herp, nog in overleg wat het beste is. De medezeggenschapsraad zal hier ook in betrokken worden. Een goede procedure voor een nieuwe directeur neemt tijd in beslag, maar De Baskuul verdient een directeur die bij de school past.  

Wanneer er meer informatie is, zullen we u verder informeren.

Voor nu alvast, bedankt voor de afgelopen drie jaar. Het was een feestje om hier te mogen werken.

Vriendelijke groeten,
Anita Huibers
 
Powered by BasisOnline