De Baskuul waar we samen onderzoekend leren

Loterij actie schooldiner

24-04-2019
Beste Ouders,

Zoals u in eerdere berichtgeving heeft kunnen lezen is het kleuterplein inmiddels gerenoveerd en wordt deze donderdag 25 april om 8.20 officieel geopend en in gebruik genomen. Het schoolplein comité is drukdoende om de financiële middelen voor de voltooiing van de overige twee schoolpleinen rond te krijgen.

Om meer geld te genereren is er in samenwerking met de leraren een leuke actie bedacht; door middel van een loterij maken 10 mensen kans op een geheel verzorgd schooldiner voor 2 personen op 14 juni 2019 of een van de 10 leuke troostprijzen!

De loten worden deze week aan de leerlingen van groep 6/7 en 8 uitgedeeld met de vraag om deze in het dorp en/of bij familie, vrienden en kennissen te verkopen voor € 2,00 per stuk. Het gaat in totaal om 1200 loten, voor het innen van het geld kunnen de leerlingen gebruik maken van collectebussen die a.s. vrijdag in de klas beschikbaar worden gesteld.

De actie loopt vanaf deze week tot en met woensdag 15 mei. Op vrijdag 17 mei zal de trekking plaatsvinden en worden de winnaars persoonlijk door ons geïnformeerd.

We waarderen een ieders inzet enorm, we hopen ook van deze actie weer een groot succes te kunnen maken!

WEDEROM HEEL VEEL SUCCES GEWENST
namens het schoolplein comité De Baskuul,
Marjolein
Linda
Shafia
Wienanda
Tanja
Ons mailadres: OV@debaskuul.nl